DGA – Ανεμοθραύστες Παραθύρων Honda Jazz 5d 2002-2008 Εμπρός Εξωτερικοί Αυτοκόλλητοι, για Αθόρυβη Οδήγηση & Προστασία – 1 Ζεύγος
- Περιορισμένη Διαθεσιμότητα
- Κωδικός Προϊόντος: ANEM.DGA110021
Φρέσκος Αέρας Και Άνετη Μετακίνηση Στην Καμπίνα Του Honda Jazz Σας
Η οδήγηση στην πόλη και τον αυτοκινητόδρομο με το Honda Jazz γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη όταν ο αέρας ανανεώνεται ομαλά. Το άνοιγμα των παραθύρων χωρίς προστατευτικά αξεσουάρ προκαλεί συχνά έντονους στροβιλισμούς, θόρυβο και είσοδο νερού τις βροχερές ημέρες. Οι εξωτερικοί αυτοκόλλητοι ανεμοθραύστες DGA για το Honda Jazz 5d (2002-2008) προσφέρουν την ιδανική λύση, διασφαλίζοντας συνεχή αεραγωγή της καμπίνας. Σχεδιασμένοι ειδικά για τις εξωτερικές γραμμές του οχήματος, προσφέρουν άψογη αεροδυναμική συμπεριφορά και αναβαθμίζουν τη συνολική εμφάνιση.
Παράλληλα, εξασφαλίζουν εξαιρετικά πρακτικά οφέλη σε κάθε εποχή του χρόνου. Τις βροχερές ημέρες εμποδίζουν την είσοδο του νερού επιτρέποντας το ελαφρύ άνοιγμα των παραθύρων, γεγονός που αποτρέπει αποτελεσματικά το θάμπωμα των τζαμιών. Το καλοκαίρι, κατά τη στάθμευση στον ήλιο, επιτρέπουν τη διαφυγή της συσσωρευμένης θερμότητας διατηρώντας τα παράθυρα ελάχιστα ανοιχτά με διακριτικότητα. Το κομψό φιμέ φινίρισμα προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και συμπληρώνει αρμονικά το σχεδιασμό του αυτοκινήτου. Επενδύστε στην ποιότητα κατασκευής και την αντοχή ενός επώνυμου αξεσουάρ DGA.
Πλεονεκτήματα & Για Ποιον Είναι
- Επιτρέπουν τη φυσική ανανέωση του αέρα στην καμπίνα χωρίς ενοχλητικά ρεύματα.
- Εμποδίζουν την είσοδο της βροχής και του χιονιού όταν το παράθυρο είναι ελαφρώς ανοιχτό.
- Μειώνουν σημαντικά τον αεροδυναμικό θόρυβο κατά την οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες.
- Αποτρέπουν το γρήγορο θάμπωμα των εσωτερικών κρυστάλλων τους χειμερινούς μήνες.
- Μειώνουν τη συσσώρευση θερμότητας στο εσωτερικό όταν το όχημα είναι σταθμευμένο.
- Ιδανικοί για καπνιστές, οικογένειες και όσους ταξιδεύουν συχνά με κατοικίδια.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
- Κατασκευαστής: DGA
- Ποσότητα: 1 Ζεύγος (2 τεμάχια - εμπρόσθια παράθυρα)
- Χρώμα / Φινίρισμα: Φιμέ (Dark Smoke)
- Τοποθέτηση: Εξωτερικοί / Αυτοκόλλητοι στο πλαίσιο της πόρτας
- Μέθοδος Κατασκευής: Χύτευση ακρυλικού υλικού υψηλής αντοχής με UV προστασία
- Κωδικός Προϊόντος: ANEM.DGA110021
- Εγγύηση: 2 Χρόνια επίσημη ελληνική εγγύηση
Συμβατότητα
- Honda Jazz 5d (2002 - 2008)
Συνδυάζεται Με
- Ειδικά καθαριστικά τζαμιών και πανιά μικροϊνών για τη φροντίδα του ακρυλικού υλικού.
- Υαλοκαθαριστήρες εμπρόσθιου παρμπρίζ για καθαρή ορατότητα σε όλες τις συνθήκες.
Περιεχόμενα Συσκευασίας & Εγκατάσταση
Η συσκευασία περιλαμβάνει 2 εμπρόσθιους εξωτερικούς ανεμοθραύστες (1 ζεύγος) με ενσωματωμένη ταινία διπλής όψεως υψηλής αντοχής. Η εγκατάσταση είναι εξωτερικού τύπου και πραγματοποιείται εύκολα με επικόλληση στο εξωτερικό πλαίσιο της πόρτας, αφού προηγουμένως καθαριστεί και απολιπανθεί σωστά η επιφάνεια εφαρμογής.
Ασφάλεια & Πιστοποιήσεις
Κατασκευασμένοι από εξαιρετικά ανθεκτικό ακρυλικό υλικό ISO με ενισχυμένη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV), οι ανεμοθραύστες DGA διατηρούν το φινίρισμα και τη δομική τους αντοχή στις αυξομειώσεις της θερμοκρασίας. Ο σχεδιασμός τους εξασφαλίζει απόλυτα ασφαλή χρήση χωρίς να εμποδίζει την ορατότητα προς τους πλευρικούς καθρέπτες.
Γιατί Να To Επιλέξεις Από Εμάς
Διασφαλίζουμε 100% αυθεντικά προϊόντα DGA με άμεση διαθεσιμότητα, προσεγμένη συσκευασία αποστολής και υπεύθυνη τεχνική υποστήριξη για την πλήρη κάλυψη των αναγκών του οχήματός σας.


