DGA – Ανεμοθραύστες Παραθύρων Ford Focus Turnier 5d 2018+, για Πλήρη Κάλυψη Καμπίνας & Αθόρυβες Διαδρομές – 1 Σετ / Τετράδα

  • Περιορισμένη Διαθεσιμότητα
  • Κωδικός Προϊόντος: ANEM.SETDGA08062FR
83,50€
Προτεινόμενη τιμή λιανικής

Ιδανική Ατμόσφαιρα Και Απόλυτη Προστασία Στην Καμπίνα Του Ford Focus Turnier Σας

Τα οικογενειακά ταξίδια και οι καθημερινές διαδρομές με το Ford Focus Turnier γίνονται ακόμα πιο ευχάριστα όταν η καμπίνα διατηρείται δροσερή και αναζωογονημένη. Η οδήγηση με ελαφρώς ανοιχτά παράθυρα προκαλεί συχνά ενοχλητικούς στροβιλισμούς, έντονο αεροδυναμικό θόρυβο και είσοδο σταγόνων βροχής στο εσωτερικό. Οι φιμέ ανεμοθραύστες παραθύρων της DGA για το Ford Focus Turnier 5d (2018+) λύνουν οριστικά αυτό το πρόβλημα, προσφέροντας ελεγχόμενη και ομαλή ροή του αέρα. Σχεδιασμένοι ειδικά για τις γραμμές του οχήματός σας, επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα χωρίς να διαταράσσεται η ησυχία των επιβατών.

Παράλληλα, το σετ προσφέρει σημαντικά πρακτικά οφέλη σε όλες τις καιρικές συνθήκες καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Τις βροχερές ημέρες εμποδίζει την είσοδο του νερού επιτρέποντας την αεραγωγή, γεγονός που αποτρέπει αποτελεσματικά το θάμπωμα των τζαμιών. Το καλοκαίρι, κατά τη στάθμευση στον ήλιο, επιτρέπει τη διατήρηση των παραθύρων ελάχιστα ανοιχτών για να διαφεύγει η υπερβολική θερμότητα χωρίς να φαίνεται από έξω. Το κομψό φιμέ φινίρισμα συμπληρώνει τη σπορ αισθητική του αυτοκινήτου, προσφέροντας προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Επενδύστε στην άνεση και την προστασία των επιβατών σας με εξαρτήματα υψηλής αντοχής.

Πλεονεκτήματα & Για Ποιον Είναι

  • Επιτρέπουν τη φυσική ανανέωση του αέρα στην καμπίνα χωρίς ενοχλητικά ρεύματα.
  • Εμποδίζουν την είσοδο της βροχής και του χιονιού όταν τα παράθυρα είναι ελαφρώς ανοιχτά.
  • Μειώνουν αισθητά τον αεροδυναμικό θόρυβο κατά την οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες.
  • Αποτρέπουν το γρήγορο θάμπωμα των εσωτερικών κρυστάλλων τους χειμερινούς μήνες.
  • Μειώνουν τη συσσώρευση θερμότητας στο εσωτερικό όταν το όχημα είναι σταθμευμένο.
  • Ιδανικοί για οικογένειες, καπνιστές και όσους ταξιδεύουν συχνά με κατοικίδια.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κατασκευαστής: DGA
  • Ποσότητα: 1 Σετ / Τετράδα (4 τεμάχια - εμπρόσθια και οπίσθια παράθυρα)
  • Χρώμα / Φινίρισμα: Φιμέ (Dark Smoke)
  • Τοποθέτηση: Εσωτερικοί / Κουμπωτοί στην τσιμούχα του παραθύρου
  • Μέθοδος Κατασκευής: Χύτευση ακρυλικού υλικού υψηλής αντοχής με UV προστασία
  • Κωδικός Προϊόντος: ANEM.SETDGA08062FR
  • Εγγύηση: 2 Χρόνια επίσημη ελληνική εγγύηση

Συμβατότητα

  • Ford Focus Turnier 5d (2018+)

Συνδυάζεται Με

  • Ειδικά καθαριστικά τζαμιών και πανιά μικροϊνών για τη φροντίδα του ακρυλικού υλικού.
  • Υαλοκαθαριστήρες εμπρόσθιου παρμπρίζ για καθαρή ορατότητα σε όλες τις συνθήκες.

Περιεχόμενα Συσκευασίας & Εγκατάσταση

Η συσκευασία περιλαμβάνει 4 ανεμοθραύστες (2 εμπρόσθιους και 2 οπίσθιους) καθώς και τα απαραίτητα ειδικά μεταλλικά ελάσματα στερέωσης. Η εγκατάσταση είναι εσωτερικού τύπου, πραγματοποιείται απευθείας στο κανάλι της τσιμούχας των παραθύρων εύκολα και γρήγορα, χωρίς τη χρήση εργαλείων ή μόνιμων μετατροπών.

Ασφάλεια & Πιστοποιήσεις

Κατασκευασμένοι από εξαιρετικά ανθεκτικό ακρυλικό υλικό ISO με ενισχυμένη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV), οι ανεμοθραύστες DGA διατηρούν το φινίρισμα και τη δομική τους αντοχή στις αυξομειώσεις της θερμοκρασίας. Ο σχεδιασμός τους εξασφαλίζει απόλυτα ασφαλή χρήση χωρίς να εμποδίζει την ορατότητα προς τους πλευρικούς καθρέπτες.

Γιατί Να To Επιλέξεις Από Εμάς

Διασφαλίζουμε 100% αυθεντικά προϊόντα DGA με άμεση διαθεσιμότητα, προσεγμένη συσκευασία αποστολής και υπεύθυνη τεχνική υποστήριξη για την πλήρη κάλυψη των αναγκών του οχήματός σας.

Αποκτήστε το σετ 4 ανεμοθραυστών DGA για το Ford Focus Turnier σας σήμερα και αναβαθμίστε την ποιότητα κάθε σας διαδρομής!

Περιορισμένη Διαθεσιμότητα
Περιορισμένη Διαθεσιμότητα
Περιορισμένη Διαθεσιμότητα
Περιορισμένη Διαθεσιμότητα