Χημικά AutoGlym

Χημικά AutoGlym
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΚΡΕΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΖΑΜΙΩΝ 100ml
  CGP100
  Κρέμα Τζαμιών Περιέχει καθαριστικά & γυαλιστικά συστατικά που αφαιρούν και τους πιο επίμονους λεκέδες από τα τζάμια του αυτοκινήτου, εσωτερικά / εξωτερικά. Εξαλείφει το πρόβλημα του “πηδήματος”των υαλοκαθαριστήρων, δεν περιέχει σιλικόνη ή κερί όπως τα κοινά καθαριστικά και εμποδίζει το θόλωμα τ..
  Κρέμα Τζαμιών Περιέχει καθαριστικά & γυαλιστικά συστατικά που αφαιρούν και τους...
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,88€ 6,05€
 • ΑΛΟΙΦΗ ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ/ΚΕΡΩΜΑΤΟΣ 100ml
  SRP100
  Αλοιφή γυαλίσματος/κερώματος AutoGlym Κατάλληλο για όλους τους τύπους βαφής. Συμπεριλαμβανομένων διπλής και μεταλλικών. Περιέχει σκληρές ρητίνες χαμηλού μοριακού βάρους και σκληρά κεριά που προσδίδουν στην βαφή απόλυτη προστασία και εξαιρετικά αισθητικό αποτέλεσμα. Αφαιρεί την επιφανειακή βρομ..
  Αλοιφή γυαλίσματος/κερώματος AutoGlym Κατάλληλο για όλους τους τύπους βαφής. Συμ...
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,10€ 7,56€
 • ΑΡΩΜΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ 500ml
  AF500
  Aρωμα Υφασμάτων 500ml Αρωματικό σπρέι ειδικά σχεδιασμένο για οχήματα. Δεν προκαλεί λεκέδες και απομακρύνει δυσάρεστες οσμές από κάπνισμα, ζώα, υγρασία, περιβάλλον. ..
  Aρωμα Υφασμάτων 500ml Αρωματικό σπρέι ειδικά σχεδιασμένο για οχήματα. Δεν προκα...
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,54€ 10,59€
 • ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΙΣΣΑΣ 325ml
  ITR325
  Καθαριστικό Πίσσας-Ρετσινιού-Λεκέδων Μοναδικό προϊόν. Αφαιρεί άμεσα πίσσα,λάδια, γράσα, ρετσίνι, σιλικόνη,λεκέδες καυσίμου, υπολείμματα κόλλας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ελαστικά, πλαστικά μέρη και στην ταπετσαρία για την απομάκρυνση λιπαρών λεκέδων. Καθαρίζει γρήγορα & με ασφάλεια πίσσα, βενζινο..
  Καθαριστικό Πίσσας-Ρετσινιού-Λεκέδων Μοναδικό προϊόν. Αφαιρεί άμεσα πίσσα,λάδια, γρ...
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,54€ 10,59€
 • ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΖΑΜΙΩΝ/ΑΚΡΥΛΙΚΩΝ
  FG500
  Καθαριστικό Τζαμιών/Ακρυλικών Σούπερ – καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων, χωρίς λειαντικά στοιχεία, κερί, σιλικόνη, δεν αφήνει υπολείμματα. Κατάλληλο για τζάμια, persex, πλαστικά & ακρυλικά παράθυρα, πλαστικές επιφάνειες, μέσα – έξω καθαρισμό αμαξώματος, απομακρύνει γρήγορα και με ασφάλεια την ατμοσφαι..
  Καθαριστικό Τζαμιών/Ακρυλικών Σούπερ – καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων, χωρίς λειαντι...
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,54€ 10,59€
 • ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΟΣΜΩΝ 500ml
  OE500
  Eξολοθρευτής Οσμών 500ml Χάρις στην ειδική του σύνθεση, με απλό ψεκασμό στις υφασμάτινες επιφάνειες (πατάκια, μοκέτες), εξουδετερώνει ολοκληρωτικά κάθε δυσάρεστη οσμή στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό ενάντια στον καπνό και στις μυρωδιές από ζώα. ..
  Eξολοθρευτής Οσμών 500ml Χάρις στην ειδική του σύνθεση, με απλό ψεκασμό στις υφ...
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,61€ 10,68€
 • ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  BDWIPE10
  Μαντηλάκια Καθαρισμού για Κουτσουλιές Τα περιττώματα των πουλιών περιέχουν μεγάλη ποσότητα ουρικού οξέος το οποίο αρχικά θαμπώνει την βαφή και εάν δεν καθαριστεί άμεσα, στην συνέχεια προκαλεί διάβρωση και μόνιμη ζημία στην βαφή. Τα ειδικά μαντηλάκια BIRD DROPPING WIPES της AUTOGLYM περιέχουν όλ..
  Μαντηλάκια Καθαρισμού για Κουτσουλιές Τα περιττώματα των πουλιών περιέχουν μεγά...
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,43€ 11,69€
 • ΑΦΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 450ml
  HF450
  Aφρός Καθαρισμού Εσωτερικών Χώρων Καθαρίζει και φρεσκάρει συνθετικές ταπετσαρίες, υφάσματα, μοκέτες, βινύλιο και πλαστικές επιφάνειες αφήνοντας ένα διακριτικό άρωμα. Ψεκάζετε ομοιόμορφα και αφήνετε να δράσει το προϊόν για 15-20 λεπτά.Το προϊόν έχει την ιδιότητα να βγάζει την βρομιά προς τα έξω..
  Aφρός Καθαρισμού Εσωτερικών Χώρων Καθαρίζει και φρεσκάρει συνθετικές ταπετσαρί...
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,76€ 12,10€
 • ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ 500ml
  IS500
  Σαμπουάν Εσωτερικών Χώρων   Για βαθύ καθαρισμό, φρεσκάρισμα και αρωματισμό γρήγορα και με ασφάλεια. Ιδανικό για χρήση σε όλους τους τύπους συνθετικών, ταπετσαριών, χαλιών, υφασμάτινων οροφών, καλύμματα βινυλίου, οροφές cabrio και πολλές άλλες επιφάνειες.(για τον καθαρισμό ΔΕΡΜΑΤΟΣ χρησιμοποι..
  Σαμπουάν Εσωτερικών Χώρων   Για βαθύ καθαρισμό, φρεσκάρισμα και αρωματισμό γ...
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,76€ 12,10€
 • ΣΠΡΕΥ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ 450ml
  HFR450
  Spray Αρωματισμού 450ml Το HYPER FRESH είναι ένα νέου τύπου αρωματικό-αεροζόλ. Με ένα απλό ψεκασμό, προσφέρει στιγμιαίο φρεσκάρισμα & αρωματισμό όλων των εσωτερικών χώρων. Μεγάλης διάρκειας με άρωμα κοκτέιλ καρύδας. Δεν προκαλεί λεκέδες και εξουδετερώνει αποτελεσματικά δυσάρεστες οσμές από κάπν..
  Spray Αρωματισμού 450ml Το HYPER FRESH είναι ένα νέου τύπου αρωματικό-αεροζόλ. ...
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,76€ 12,10€
 • ΑΦΡΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ-ΤΡΟΧΩΝ 450ml
  FTD450
  Αφρός Ελαστικών-Τροχών Ένα γρήγορο ψέκασμα με το FOAM TYRE DRESSING είναι μόνο ότι χρειάζεται για να επιτύχετε την μεταμόρφωση των ελαστικών σε καινούργια, προστατεύοντας τα από το ξεθώριασμα και την πρόωρη φθορά, ανανεώνοντας την συνολική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Για φυσικό γυάλισμα, απλά ψεκ..
  Αφρός Ελαστικών-Τροχών Ένα γρήγορο ψέκασμα με το FOAM TYRE DRESSING είναι μόνο ...
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,16€ 12,60€
 • ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑΤΟΣ 325ML
  PR325
  Ανανεωτής χρώματων και γρατσουνιών Κατάλληλη για τοπική χρήση σε ελαφρές γρατσουνιές και οξειδώσεις. Περιέχει ειδικά λειαντικά για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή. Δεν περιέχει σιλικόνη. ..
  Ανανεωτής χρώματων και γρατσουνιών Κατάλληλη για τοπική χρήση σε ελαφρές γρατσ...
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,57€ 13,11€
Χημικά, AutoGlym, Φροντίδα, Αυτοκινήτου, AutoGlym.