Χημικά AutoGlym

Χημικά AutoGlym
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
  LC500/MOTO
  Kαθαριστικό Δέρματος (500 ml) Μείγμα από ειδικά καθαριστικά και αποσμητικά στοιχεία για τον καθαρισμό δερμάτινων σαλονιών. Με ουδέτερο PH για την προστασία των φυσικών ελαίων του δέρματος. Δεν απομακρύνει τα βασικά λάδια που κρατούν το δέρμα εύκαμπτο και αποτρέπουν το τσάκισμα. Ιδανικό για συχνή ..
  Kαθαριστικό Δέρματος (500 ml) Μείγμα από ειδικά καθαριστικά και αποσμητικά στοιχε...
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,54€ 10,59€
 • ΑΠΟΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ
  MD450
  Aπολιπαντικό Μοτοσυκλέτας (450 ml) Ισχυρό καθαριστικό για λεκέδες, λιπαντικού αλυσίδας, υπολείμματα γράσου και λαδιού. Χρησιμοποιείστε το μόνο σε κρύες επιφάνειες και μην το αφήνετε να στεγνώσει. Για καλύτερα αποτελέσματα, ψεκάζετε καλά τους λεκέδες γράσου και λαδιών. Αποφύγετε τον ψεκασμό της αλ..
  Aπολιπαντικό Μοτοσυκλέτας (450 ml) Ισχυρό καθαριστικό για λεκέδες, λιπαντικού αλυ...
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,86€ 10,99€
 • ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ
  MC001
  Καθαριστικό Μοτοσικλέτας Eνα μοναδικής σύνθεσης προϊόν κατάλληλο για τον καθαρισμό όλης της μοτοσικλέτας: κινητήρα, βαφή, πλαστικά, ελαστικά, μεταλλικά, ακρυλικά και δερμάτινα μέρη. Τo MOTORCYCLE CLEANER είναι ειδικά σχεδιασμένο για την προσεκτική φροντίδα που απαιτούν ευαίσθητες επιφάνειες που σ..
  Καθαριστικό Μοτοσικλέτας Eνα μοναδικής σύνθεσης προϊόν κατάλληλο για τον καθαρισμ...
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,49€ 13,01€
 • ΣΠΡΕΙ ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΜΟΤΟ
  IBS450
  Στιγμιαίο Γυάλισμα Μoto (450 ml) To ΙNSTANT BIKE SHINE είναι ένας πολλαπλής χρησιμότητας σπρέι γυαλίσματος και καθαρισμού για όλες σχεδόν τις επιφάνειες: βαφή, πλαστικά ελαστικά, δέρμα, τζάμια και ακρυλικά. Απομακρύνει ελαφριές βρωμιές όπως: δαχτυλιές και σκόνη εναποθέτοντας ένα γυαλιστερό ή φυσι..
  Στιγμιαίο Γυάλισμα Μoto (450 ml) To ΙNSTANT BIKE SHINE είναι ένας πολλαπλής χρησι...
  Χωρίς ΦΠΑ: 13,50€ 16,74€
 • ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ
  MVC500
  Καθαριστικό Ζελατίνας (500 ml) Διαλύει γρήγορα το στρώμα ρύπων και τα υπολείμματα εντόμων από τη ζελατίνα, με ασφάλεια και χωρίς να προκαλεί γδαρσίματα. Χρησιμοποιήστε το επίσης για κράνη, μάσκες και προβολείς για ασφαλέστερη οδήγηση. Με ειδικό δοχείο 50ml για την καθημερινή χρήση...
  Καθαριστικό Ζελατίνας (500 ml) Διαλύει γρήγορα το στρώμα ρύπων και τα υπολείμματα...
  Χωρίς ΦΠΑ: 15,04€ 18,65€
 • ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
  LCC325/MOTO
  Kρέμα προστασίας δέρματος Τo δέρμα είναι ένα υπέροχο και ανθεκτικό υλικό, αλλά απαιτεί συχνή φροντίδα και προσοχή για να μην σκληρύνει και τσακίσει. Η ΜOTORCYCLE LEATHER CREAM είναι ένα σύνθετο γαλάκτωμα από φυσικά λάδια, κερί και καθαρό νερό για τον απαλό καθαρισμό και ενυδάτωσή του. Χρησιμοποιε..
  Kρέμα προστασίας δέρματος Τo δέρμα είναι ένα υπέροχο και ανθεκτικό υλικό, αλλά απ...
  Χωρίς ΦΠΑ: 24,31€ 30,14€
Χημικά, AutoGlym, Φροντίδα, Moto, AutoGlym.