ΒΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΥ MERAK TYPE Q (RAPID) ΓΙΑ 2+1 ΠΟΔΗΛΑΤΑ Ή 1 E-BIKE (ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ/ΜΟΧΛΟ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ/ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ 13 PIN) MENABO

ΒΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΥ MERAK TYPE Q (RAPID) ΓΙΑ 2+1 ΠΟΔΗΛΑΤΑ Ή 1 E-BIKE (ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ/ΜΟΧΛΟ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ/ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ 13 PIN) MENABO

Κατασκευαστής:MENABO
Κωδικός Προϊόντος: 11910/MB
Διαθεσιμότητα:
Διαθέσιμο
Τιμή:292,20€ΠΡΟ ΦΠΑ: 235,65€
Καλάθι
Περιγραφή

ΒΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΥ MERAK TYPE Q (RAPID) ΓΙΑ 2+1 ΠΟΔΗΛΑΤΑ Ή 1 E-BIKE (ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ/ΜΟΧΛΟ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ/ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ 13 PIN) MENABO

Βάση ποδηλάτου κοτσαδόρου MERAK TYPE Q (RAPID) από την MENABO, 100% ιταλικής προέλευσης και κατασκευής, ιδανική για τη μεταφορά 2 ποδηλάτων (με αναμονές και δυνατότητα προσθήκης επέκτασης για 3ο ποδήλατο), συμβατή εξίσου και με 1 E-bike, κατάλληλη για οχήματα που διαθέτουν κοτσαδόρο.

Το πλαίσιο της είναι κατασκευασμένο από ατσάλι υψηλής ποιότητας, διαθέτει 2 ρυθμιζόμενα μπράτσα με ροδέλες στο πάνω μέρος για τέλεια προσαρμογή επάνω στο σκελετό των ποδηλάτων και ασφαλή συγκράτησή τους ενώ παρέχεται η δυνατότητα χρήσης πρόσθετης κλειδαριάς (δεν περιλαμβάνεται – πωλείται ξεχωριστά) στο κάθε ένα από αυτά. Στο κάτω μέρος του πλαισίου οι ράγες (βέργες) συγκράτησης των ελαστικών είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο και η κάθε μία διαθέτει στα άκρα της 2 ιμάντες δέσης (δέστρες) για να συγκρατούν με απόλυτη ασφάλεια και σταθερότητα τους τροχούς των ποδηλάτων κατά τη μεταφορά. 

Η βάση είναι εξοπλισμένη με μηχανισμό ανάκλισης με τη χρήση μοχλού χειρός για να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ανοίξετε το πορτ μπαγκάζ του οχήματος σας με άνεση σε οποιαδήποτε περίπτωση ανάγκης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού χωρίς να εμποδίζει ο όγκος των ποδηλάτων, με μοχλό γρήγορης ασφάλισης/απασφάλισης (rapid lock) με κλειδί, ενώ επίσης, έχει και ενσωματωμένα φανάρια, τα οποία θέτονται σε λειτουργία και ηλεκτροδοτούνται από τον κοτσαδόρο με τη χρήση αντάπτορα 13 pins, καθώς και υποδοχή για να τοποθετηθεί πλαίσιο με πινακίδα κυκλοφορίας.

Όλα τα σημεία που έρχονται σε επαφή με το όχημα ή τον σκελετό των ποδηλάτων είναι ενισχυμένα με επένδυση/μαξιλαράκια στήριξης από μαλακό αντιολισθητικό λάστιχο και συνδέσεις με πλαστική επικάλυψη (καουτσούκ) για προστασία και αποφυγή από γρατζουνιές ή φθορές.

Κατάλληλη βάση στήριξης για όλους τους τύπους ποδηλάτων, συμβατικά ή ηλεκτροκίνητα (E-bike). Στη συσκευασία περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης, τοποθέτησης και συναρμολόγησης για την εύκολη και γρήγορη εφαρμογή της.

Συμβατή με σκελετούς ποδηλάτου, οι οποίοι έχουν διάμετρο min: 30 mm. / max: 50 m., διαστάσεις σκελετών (οβάλ, τετράγωνους, τριγωνικούς) min: 30 Χ 60 mm. / max: 50 Χ 70 mm., διάμετρο ελαστικού min.: 22'' / max.: 29'', πλάτος ελαστικού max: 40 mm και μήκος μεταξόνιου max: 1260 mm.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τη μεταφορά 3 ποδηλάτων, μπορείτε να προσθέσετε ένα επιπλέον κομμάτι επέκτασης (βέργα στήριξης)  KIT +1 11780/MB.

- Υλικό: Ατσάλι και αλουμίνιο.
- Χρώμα: Μαύρο με ασημί λεπτομέρειες.
- Χωρητικότητα: 2 ποδήλατα (δυνατότητα επέκτασης για 3 ποδήλατα) ή 1 E-bike.
- Μέγιστο συνολικό βάρος: 45 kg.

- Με σύστημα ανάκλισης και αντικλεπτικό σύστημα σε μορφή μοχλού.

--> Το πλαίσιο πινακίδας (52,5 Χ 12,5 cm) 10450/MB μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ.
--> Τα αντικλεπτικά πόμολα για τα ρυθμιζόμενα μπράτσα μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.
--> Η βάση MERAK TYPE Q (RAPID) υπάρχει διαθέσιμη και σε 2 ακόμη εκδόσεις: 1)MERAK TYPE S 11760/MB με μηχανισμό ανάκλισης και 2) MERAK TYPE K (TILTING) 11770/MB με μηχανισμό ανάκλισης.

Συσκευασία 1 τεμαχίου.

Δείτε επίσης αναλυτικά:

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ/ΧΡΗΣΗΣ
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΡΗ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ KIT+1