ΒΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ MISTRAL ΓΙΑ 3 ΠΟΔΗΛΑΤΑ (ΜΕ ΔΕΣΤΡΕΣ) ΓΙΑ 3D/4D/5D MENABO

ΒΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ MISTRAL ΓΙΑ 3 ΠΟΔΗΛΑΤΑ (ΜΕ ΔΕΣΤΡΕΣ) ΓΙΑ 3D/4D/5D MENABO

Κατασκευαστής:MENABO
Κωδικός Προϊόντος: ΧΕ.0900/MB
Διαθεσιμότητα:
Διαθέσιμο
Τιμή:55,00€ΠΡΟ ΦΠΑ: 44,35€
Καλάθι
Περιγραφή

ΒΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ MISTRAL ΓΙΑ 3 ΠΟΔΗΛΑΤΑ (ΜΕ ΔΕΣΤΡΕΣ) ΓΙΑ 3D/4D/5D MENABO

Βάση Ποδηλάτου Πορτ Μπαγκάζ MISTRAL της Menabo, ιταλικής προέλευσης, για τη μεταφορά 3 ποδηλάτων. Διαθέτει 6 αποσπώμενες δέστρες (αναμονές) για να συγκρατούν το κάθε ποδήλατο, υποδοχές για πρόσθετους ιμάντες δέσης και στήριξης των ποδηλάτων, νάυλον ιμάντες τοποθέτησης και ρυθμιζόμενο πλαίσιο με ροδέλες για τη καλύτερη πρόσφυση και συγκράτησή της σε οποιοδήποτε όχημα.Είναι εξοπλισμένη με μαξιλαράκια στήριξης από μαλακό αντιολισθητικό λάστιχο και συνδέσεις με πλαστική επικάλυψη (καουτσούκ) σε όλα τα σημεία επαφής της είτε με το όχημα είτε με το ποδήλατό για τη προστασία και την αποφυγή από γρατζουνιές ή φθορές. Αναδιπλώνει πλήρως όταν δεν είναι σε χρήση ή τοποθετημένη επάνω στο όχημα για τη καλύτερη αποθήκευσή της.

Συμβατή με όλους τους σκελετούς ποδηλάτου, οι οποίοι έχουν διάμετρο min: 25 mm. / max: 60 mm. και διαστάσεων min: 30 Χ 30 mm. max: 50 Χ 75 mm., καθώς επίσης και με τα περισσότερα μεγέθη ελαστικών. Ιδανικό προϊόν για τοποθέτηση σε οχηματα sedan (4D) και HTB (3D/5D). Κατάλληλη για οχήματα με πλαστική αεροτομή ή με πόρτα πορτ μπαγκαζ που δεν έχει πλαίσιο (σκέτο τζάμι) με τη χρήση ειδικών εξαρτημάτων, τα οποία παρέχονται.

- Υλικό: Ατσάλι.
- Χρώμα: Μαύρο ή Ασημί (αναλόγως της διαθεσιμότητας).
- Χωρητικότητα: 3 ποδήλατα.
Μέγιστο βάρος φορτίου: 15 kg ανά ποδήλατο (max 45 kg συνολικά).
- Περιλαμβάνει: Ιμάντες για την στήριξη της στο αυτοκίνητο, 6 αποσπώμενες δέστρες (αναμονές για να ακουμπήσει το κάθε ποδήλατο), ιμάντες πρόσδεσης των ποδηλάτων και ειδικά εξαρτήματα για να προσαρμόζεται η βάση σε οχήματα με πλαστική αεροτομή ή με πόρτα πορτ μπαγκαζ που δεν έχει πλαίσιο (σκέτο τζάμι).
- Γρήγορη τοποθέτηση, χωρίς να χρειάζονται τρυπήματα ή ειδικά εργαλεία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αναφέρετε το χρώμα της επιλογής σας κατά την ολοκλήρωση αγορών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Αυτό το αξεσουάρ έχει σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και ελεγχθεί με προσοχή τηρώντας όλους τους ισχύοντες κανονισμούς ασφαλείας. Συμβατό με XP R18-904-4:2008.

Δείτε αναλυτικά:

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ/ΧΡΗΣΗΣ
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΡΗ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Σχετικά Προϊόντα