ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΥ 390 LT TOWBOX V2 (ΜΑΥΡΟ)

ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΥ 390 LT TOWBOX V2 (ΜΑΥΡΟ)

Κατασκευαστής:Enganches Aragon
Κωδικός Προϊόντος: TB.T2X000N/ΧΕ
Διαθεσιμότητα:
Περιορισμένη Διαθεσιμότητα
Τιμή:950,00€ΠΡΟ ΦΠΑ: 766,13€
Καλάθι
Περιγραφή

ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΥ 390 LTTOWBOX V2 (ΜΑΥΡΟ)

- Διαστάσεις: 118 x 64 x 75 cm.
- Χρώμα: Μαύρο.
- Υλικό: Πολυαιθυλένιο μέσης πυκνότητας.
- Χωρητικότητα: 390 lt.
- Μέγιστο βάρος φορτίου: 41 kg.
- Bάρος μπαγκαζιέρας: 34 kg.

Η μπαγκαζιέρα κοτσαδόρου TOWBOX® V2, ισπανικής προέλευσης, είναι η ιδανική λύση για να αυξήσετε αποτελεσματικά τον αποθηκευτικό χώρο του οχήματος σας με μεγαλύτερη επιτυχία, υπεροχή και ευελιξία συγκριτικά με τις συμβατικές μπαγκαζιέρες.

Είναι κατασκευασμένη από πολυαιθυλένιο μέσης πυκνότητας (medium density polyethylene) για υψηλή αντοχή σε τυχόν χτυπήματα, τριβές, φθορά ή διάβρωση και ο εξειδικευμένος σχεδιασμός της την καθιστά πλήρως λειτουργική, ανθεκτική και χρηστική, καθώς επίσης παράλληλα η αεροδυναμική της την προστατεύει από την επαφή με τον αέρα κατά τη μεταφορά της, επιτυγχάνοντας έτσι μικρότερη κατανάλωση καυσίμου, χωρίς όμως να επηρεάζεται καθόλου η ταχύτητα του οχήματος.

Διαθέτει διπλό άνοιγμα, όπου οι πόρτες ανοίγουν πλαγίως και από τις 2 πλευρές για άμεση πρόσβαση στις αποσκευές, κεντρικό διαχωριστικό στη μέση του εσωτερικού της για την αποφυγή πλευρικών μετακινήσεων του φορτίου, καθώς και αποσπώμενο πάτο για να μπορεί να καθαριστεί και να πλυθεί εύκολα και γρήγορα.

Η μπαγκαζιέρα κοτσαδόρου αναλυτικότερα διαθέτει:

- Ρυθμιζόμενες ρόδες για εύκολη μεταφορά από/προς το όχημα, οι οποίες μπορούν να αυξομειωθούν καθ’ ύψος και να αναδιπλωθούν πλήρως κατά τη χρήση της.
- Ρυθμιζόμενες γρύλλιες (οπές), οι οποίες ανοιγοκλείνουν και αυξομειώνονται με τις ειδικές ροδέλες για τον εξαερισμό της μπαγκαζιέρας.
- Αντικλεπτικό σύστημα ασφαλείας για τη τοποθέτηση της επάνω στον κοτσαδόρο.
- Διπλές κλειδαριές ασφαλείας για τη προστασία των προσωπικών σας αντικειμένων μαζί με 1 κλειδί.
- 2 πρόσθετες οπές για την εισαγωγή λουκέτων σε περίπτωση που χρειαστεί.
- Συρόμενο πλαίσιο με ανάκλιση για την καλύτερη πρόσβαση στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, ώστε να μην επηρεάζεται η λειτουργία του.

Η TOWBOX® V2 είναι εξοπλισμένη με φανάρια, τα οποία διαθέτουν φώτα ομίχλης και οπισθοπορείας μαζί με πλαίσιο υποδοχής πινακίδας κυκλοφορίας, με ηλεκτρική εγκατάσταση 13 επαφών (pin) μαζί με αντάπτορα 13/7 επαφών (pin) και ταιριάζει στους περισσότερους κοτσαδόρους με διάμετρο 50 mm των περισσότερων οχημάτων. Έρχεται πλήρως συναρμολογημένη και η τοποθέτηση της γίνεται εύκολα και γρήγορα, ακόμη και από ένα μόνο άτομο μέσα σε μόλις λίγα λεπτά με μία κίνηση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το αξεσουάρ έχει σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και ελεγχθεί με προσοχή τηρώντας όλους τους ισχύοντες κανονισμούς ασφαλείας. Είναι εγκεκριμένη ως αυτόνομη τεχνική μονάδα και δεν χρειάζεται έλεγχο MOT. Έγκριση EC: e13*74/483*2007/15*6064*05 και City Crash Test.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η μπαγκαζιέρα θα πρέπει να τηρεί όλες τις ασφαλείς αποστάσεις από την εξάτμιση του οχήματος κατά τη τοποθέτηση της για λόγους υπερθέρμανσης.

Συσκευασία 1 τεμαχίου.


ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης ΕΔΩ


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ TOWBOX V2:

Σχετικά Προϊόντα